09 Şubat 2006

RoboKlip






Alan Parsons Project'in "I, Robot" albümünde yer alan "I Wouldn't Want To Be Like You" şarkısının üzerine koyduğum bilimkurgu filmlerinden parçalarla hazırladım.

Görsel muhteviyat:
.The Day The Earth Stood Still ( imdb )
.Tron ( imdb )
.Bicentennial Man ( imdb )
İyi seyirler...

4 Comments:

Blogger Halil said...

Güzel olmuş R2 keyifle izledim :)

4:16 ÖÖ  
Blogger r2 said...

teşekkürler. aslında vaktim ve sabrım olsaydı daha fazla film parçasıyla yapacaktım. ancak çıka çıka bu çıktı :-)

11:05 ÖÖ  
Blogger Halil said...

Harika olur. Takipteyim.

Özellikle ilk film parçası ile müziğin uyumu mükemmeldi.

Bi de az önce aklıma gelen bir şeyi yazayım: Şu yeni çıkan yıldız savaşları filmlerinden (episode 1, 2, 3) birini izliyorum sinemada. Oyunculardan birisi R2-D2'den bahsediyor ama bizim çevirmen onu altyazıya şöyle yazıyor: "artoo ditoo". Yuh artık demiştim kendi kendime, cehaletin de bu kadarı...

8:26 ÖS  
Blogger r2 said...

ilk film parçası çok hoşuma gider, insanların e.t. ilk karşılaşma tepkisi bu olacaktır herhalde :-) müzikte alan parsons project'in asimov'un hikayelerinden esinlenerek yaptığı albümden.

Zamanım olunca daha iyi bir klip hazırlayacağım ama gerçekten vakit ayırmama imkan yok şu sıralar, takibin uzun soluklu olmak zorunda kalacağa benziyor :-)

Cehaletten mi kaynaklanıyor, işgüzarlıktan mı bilemiyorum ama komik kaçıyor. Fakat açıkcası, "artuu dituuu" ve "sii trii pi o" yazsalar rahatsız etmezdi o kadar :-) Hiç olmazsa okunuşlarının türkçe seslerini tam verirlerdi.

İlgine teşekkürler. Olabilecek en kısa zamanda yeni klipleri hazırlayacağım :-)

5:42 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home