01 Temmuz 2006

Bohemian Rhapsody



Queen'in Bohemian Rhapsody şarkısına, Star Trek film ve dizilerinden alınan parçalarla hazırlanmış bir klip. Benim, Alan Parson's Project'in I Wouldn't Wanna Be Like You şarkısı için hazırladığım klipten çok daha başarılı, kıskanmamak elde değil.

Bir grup bilimkurgusever bu tür klipler hazırlamışlar. Youtube'da PagesBar aratması yaptığınızda hepsine -Star Trek ve Babylon 5 ağırlıklı- ulaşabilirsiniz.

4 Comments:

Blogger B said...

gayet de guzel seninki de.. kiskanmana gerek yok.
bu arada sadece Turk bilimkurgu yazarlarina ulasabilecegim iyi bir site var mi? veya nereden ulasabilirim? TR ye gelince alinacak kitap listeme ekleyeyim.
Tesekkurler
B

7:22 ÖS  
Blogger r2 said...

teşekkür ederim başak :)
mutlu ettin beni, ancak kabul etmek lazım ki, arkadaşların elinde daha iyi materyal var :)

Türk bilimkurgu yazarları... İşte bu biraz zor :(
ithak.com.tr adresindeki forumlara ve bilimkurgu2000.com adresindeki diğer forumlara üye olmanı tavsiye edebilirim. Bunun dışında; şu adrese bir göz atmanı tavsiye ederim ; http://www.eminari.com/oykuler/bilimkurgu.htm

bir d ithaki yayınlarından çıkan bilimkugu öykülerini , remzi kitabevinden çıkan bilimkurgu öykülerini ve im yayınlarının kitaplarını tavsiye edebilirim.

Sağlıcakla kalın

3:43 ÖÖ  
Blogger B said...

Tamamdir.
Bu faydali oldu. Taksim ve Besiktasta bakabilirim bu yayinlara.
Tesekkurler ve kolay gelsin.
B

6:02 ÖS  
Blogger r2 said...

bilimkurgu2000 sitesini gezerseniz iyi olur, benim bilmediğim bilimkurgu yazarları ve kitapları olabilir. O sitede Türkçe basılmış bütün kitaplar hakkında bilgi mevcut. Kitabevinde arama yaparken çok işinize yarayabilir.

Rica ederim, teşekkürler, İstanbul'dan selamlar.

8:29 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home